Adatok

2 órája

Hetvenmillióért kabriót? - Megnéztük, milyen a legdrágább és a legolcsóbb eladó használtautó Vasban

Mintegy 2663 vasi hirdetést találtunk a hasznaltauto.hu adatbázisában. A legdrágább autó árért akár újépítésű lakást is kaphat a vármegyeszékhelyen.

Vaol.hu

International Women’s Day Photo Banner - 1

Az 5 és 10 millió forint között 517 autót árulnak, míg a 10 és a 20 millió forint közötti kategóriában 237 hirdetés szerepel a hasznaltauto.hu adatbázisában. Ennél drágábban mindössze 72 járművet árulnak, ezek közül is a legtöbbet egy 85 lóerős Mercedes kabrióért kérnek. A hetvenmillió forintért cserébe egy “bejáratós” négykerekűje lehet az új tulajdonosnak: mindössze 1.136 kilométer van a motorjában. A minden földi jóval felszerelt sportkocsi 2022-ben készült.  

Majdnem egy új autót kapunk 70 millióért
Az ismert internetes portálon Vasban a legtöbbet - mintegy 70 millió forintot - egy Merzedes típusú gépkocsiért kérnek 

27 éves a legolcsóbb eladó autó 

A legalacsonyabb ajánlat egy harmadik generációs Volkswagen Polo-é: 1997-ben gördült le a gyártósorról, azóta közel 220.000 kilométer tett meg a hirdetés szerint.  Lejárt okmányokkal kereken 100.000 forintért keres új gazdát. 

 Ha holnaptól autóba ülne, és a legolcsóbb lehetőséget keresi, akkor egy Opel Astra F Classic lehet a hű társa - már amennyire a 2001-es gyártást és a lefutott több mint 300.000 kilométer megbízhatónak tekinti. A tulajdonos becsületére váljon: az autó még egy év műszakival elvihető 144.999 forintért. 

Az általunk megkérdezett szakértő korábban azt mondta, stoppot mondott a használatautó-piac.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában