Jótékonyság

2017.12.12. 13:23

Vegyen egy képet, és segítsen Ön is Kozma Andriséknak!

Az idén is elindítottuk év végi jótékonysági akciónkat. A 7Mérföld a Közösségért Közhasznú Nonprofit Kft.-vel karöltve ezúttal a halmozottan sérült, 11 éves szombathelyi kisfiúnak, Kozma Andrisnak és az őt egyedül nevelő édesanyjának, Andreának szeretnénk szebbé és könnyebbé tenni a karácsonyát. 

Vas Népe

Az akcióhoz kapcsolódva a Vas Népe fotóriporterei, Szendi Péter, Unger Tamás és Nagy Jácint képeiből jótékonysági kiállítást rendeztünk az Atrium Family Centerben. Az ott kiállított és nyitvatartási időben megtekinthető negyvenöt fotó közül kilencet december 18-án licitre bocsátunk. Azonban a többi kép is gazdára vár: azokat egységesen tízezer forintért lehet megvásárolni – a fotókért kapott pénzzel szintén Kozma Andrisékat segítjük.

Ha egy-egy fotó megvásárlásával Ön is támogatná a kisfiút és édesanyját, kérjük, szándékát jelezze a [email protected] e-mail-címen! Írja meg, hogy melyik fotót szeretné megvásárolni, és adja meg nevét, telefonszámát, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel.

Az alábbi fotók közül választhat:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában