Választás 2024

2024.05.30. 09:00

A déli városrészen bőven akad feladat - Egyre többen keresik fel Pődör Zoltánt

Május eleje óta a Szent Gellért utca 4/b szám alatt működő irodában várja a déli városrész választópolgárait a képviselőjelölt.

Vaol.hu

Pődör Zoltán a Szent Gellért utcai irodájánál

Forrás: VN

A 10. számú választókörzetben Tóth Kálmán jelenlegi önkormányzati képviselővel (ÉSZ) szemben a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeként Pődör Zoltán indul. Egyre többen keresik fel. Szövőgyári nyugdíjasként immár 21 éve a városrészen élő Kovács Istvánné Vass Gyöngyi szereti a jelenlegi lakóhelyét, de javítani is akar a Szent Gellért utca környezetén. 

– Szerintem lenne mit tenni a körzetben, itt az utcánk környékén, a patak partja rendkívül szemetes, emellett régóta nem is kaszálják, pedig régebben még a kutyáikat is itt sétáltatták a környékbeliek – fogalmazott. 

Szimandelné Frei Zsuzsanna festőművész-gépészmérnök szerint sürgős lenne a Rumi út forgalmának mérséklése. 

– A személyes beszélgetések újra és újra megerősítenek a közösség erejének fontosságáról. Kutyatulajdonosként számomra nyilvánvaló, a körzetben is fontos lenne a kutyafuttató létesítése, a patakpart rendben tartása. Emellett a városrész úthálózatának kiszolgáltatottságát is fel kell oldani, egy új közútcsatlakozás a 86- 87-es körgyűrűre történő kiépítése egyértelműen a szentkirályi, bogáti lakosok jogos igényeit szolgálná – mondta el Pődör Zoltán.

Szombathely déli városrészén Tóth Kálmán és Pődör Zoltán mellett a Mi Hazánk színeiben dr. Tóth László, a Konzervatívok Egy Jobb Városért képviselőjelöltjeként pedig Idrányi Zsolt indul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában