Ballagás

2024.06.12. 13:18

Búcsúzó kisgyermekek - Elballagtak a sorokpolányi bölcsisek és ovisok

Megható évzáró ünnepségre került sor a Sorokpolányi Bóbita Óvoda és Bölcsődében. Az eseményen elbúcsúztatták az intézményből ballagó bölcsődéseket és óvodásokat, és megköszönték a pedagógusok és a segítők egész éves munkáját.

Csabai Bernadett

Ballagási műsor a sorokpolányi ovisoktól

Forrás: Sorokpolány közösségi oldala

Péntek délután vette kezdetét a ballagó ünnepség a Sorokpolányi Bóbita Óvoda és Bölcsődében - tudtuk meg Sorokpolány közösségi oldaláról. A rendezvényt az intézményvezető, Hittér Lászlóné nyitotta meg, aki visszatekintett az elmúlt nevelési év legfontosabb eseményeire és eredményeire, valamint köszöntötte a nyugdíjas dolgozókat pedagógusnap alkalmából.

Az intézményvezető nyitotta meg a sorokpolányi ballagást
Az intézményvezető nyitotta meg a sorokpolányi ballagást
Forrás: Sorokpolány közösségi oldala

A Sorokpolányi Bóbita Óvoda és Bölcsőde idén 16 gyermeket búcsúztatott

Az ünnepély során a bölcsődések és óvodások előadásai következtek. A gyermekek megható versekkel és dalokkal búcsúztak az intézménytől, társaiktól és nevelőiktől. Ebben az évben 7 bölcsődés és 9 óvodás ballagott el Sorokpolányban.

A nevelőtestület külön köszönetét fejezte ki Mező Gáborné polgármesternek és a képviselő-testületnek az egész éves támogatásért, valamint Mező Gábor és Németh Máté falugondnokoknak a gyermekek biztonságos szállításáért. Elismerést kapott Erős Lajos Gézáné hivatali dolgozó a technikai segítségnyújtásért, Némethné Baráth Ibolya óvodai dajka az egész éves kiemelkedő teljesítményéért, Horváth Péter közművelődési referens a külsős programok megvalósításáért, és Mészáros-Dávid Szabina, a Szülői Munkaközösség elnöke a rendezvények lebonyolításában végzett aktív szerepéért.

Mező Gáborné polgármester asszony köszöntette a pedagógusokat
Mező Gáborné polgármester asszony köszöntette a pedagógusokat
Forrás: Sorokpolány közösségi oldala

A külsős szakembereket – köztük a fejlesztőpedagógust, logopédust, gyógytornászt, kutyaterápiát tartó szakembert és a hitoktatót – kis kedvességekkel jutalmazták elismerésük jeleként, név szerint Császárné Tóth Anikót, Czirákiné Takács Enikőt, Bartalis Beátát, Bartalis Viktóriát és Markóné Kovács Mártát.
A szülők apró ajándékokkal köszönték meg a nevelők egész éves munkáját, kifejezve ezzel hálájukat. Az ünnepség végén Mező Gáborné polgármester pedagógusnap alkalmából virágcsokrokkal köszöntötte az óvoda és bölcsőde dolgozóit. A falu vezetőjével nemrég beszélgettünk, tervei között szerepel további bölcsődei és óvodai helyek létrehozása

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában