Helyi közélet

2024.06.30. 07:00

Közhírré tétetik! Júliusban Pápoc mutatkozik be az Értékkirakatban

A Nemzeti Művelődési Intézet Vas Vármegyei Igazgatóságának havonta megújuló szabadtéri kiállítása értékekről, közösségekről, hagyományokról, gasztronómiáról, turisztikai lehetőségekről szól, júliusban Pápoc kap bemutatkozási lehetőséget a szombathelyi levéltár kültéri vitrineiben.

Vaol.hu

A pápoci kiállítást július 5-én, pénteken 17 órakor nyitják meg. A kiállításmegnyitók programját a bemutatkozó települések közösségei és művészeti csoportjai alakítják, ezúttal Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke; Éles Krisztina a Nemzeti Művelődési Intézet Vas vármegyei igazgatója köszöntőit követően a települést Nováky Ernő polgármester mutatja be. Bemutatkoznak a település kézműveseinek foglalkozásai: hímzés, horgolás, vesszőfonás, bútorfestés, Rácz Zoltánné verssel örvendezteti meg a közönséget és bemutatják a Pápoci Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltóautóját is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában