Választás 2024

2024.06.08. 13:11

Mozgósít a Fidesz Szombathelyen is: szavazzanak a békére!

Vaol.hu

Mozgósít a Fidesz a június 9-ei választáson való részvételre Szombathelyen is

Fotó: Cseh Gábor

Az egymillió találkozás napján a Fidesz Szombathelyi Szervezeténél is buzdítják a választópolgárokat, hogy minél többen vegyenek részt a június 9-ei választáson és szavazzanak a békére.

Szombathely
Mozgósít a Fidesz Szombathelyen is a június 9-ei váasztáson való részvételre 
Fotó: Cseh Gábor

Szombathely jobbat érdemel, Szombathely többet érdemel

írta közösségi oldalán dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke. Szombathely országgyűlési képviselője mellett többek között Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, dr. Árvai György, Németh Krisztián és Jagodits Zsuszsa képviselőjelöltek, Lendvai Ferenc képviselő és Horváth Csaba, a Polgári Egyesület Szombathelyért elnöke is telefonon hívják a választókat. 

Mint arról a Magyar Nemzet írt: nagy mozgósításra készül a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában