Nyári programok

2024.07.30. 07:00

A Delta is színpadra lép az idei jánosházi Városnapon - itt a teljes program

Augusztus 10-én a Rendezvénytérre várják a város apraját és nagyját. A Városnap programja 14 órától kezdődik és éjszakába nyúló utcabállal ér véget.

Jánosháza egyik legnagyobb ünnepe a Városnap, ahol egész nap színes programokkal várják az érdeklődőket. Idén augusztus 10-ére, szombatra tűzték ki az időpontját, a helyszín változatlanul a Rendezvénytér. Színházi előadás, színpadi programok, tombola, utcabál, ugrálóvár, kisvonat, kiállítások, bográcsozás, kézműves kirakodó vásár és még számos program várja a jánosházi Városnapra látogatókat. Ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérésre is lesz lehetőség - tudtuk meg a részletes programból.

Kisvonatozás tavaly is volt a jánosházi Városnapon
Kisvonatozás tavaly is volt a jánosházi Városnapon
Forrás: Jánosháza Televízió

14 órától a celldömölki Soltis Színház vásári komédiájával kezdődik a nap, majd Jakab Milán harmonikázik a színpadon. A jánosházi Színjátszókör előadása 15 óra után kezdődik, őket az Ataru Taiku ütőegyüttes követi. 17 órától a Bozót Néptáncegyüttesé a színpad, a műsoruk után egy ünnepélyes megnyitó és tombolasorsolás a program, a főnyeremény egy kombinált hűtőszekrény. Késő délután a Kemenespálfai Amatőr Énekesek nótaszóját hallhatják a kilátogatók, a Delta pedig utánuk, 20:30-kor kezdi a koncertjét. A nap zárásaként utcabálra hívják a jánosháziakat Szomorkovics Zoli közreműködésével. 

A jánosházi önkormányzat minden évben készül egy országos szinten ismert előadóval is a Városnapra, tavaly a Soulwave és Maróth Viki zenéjére szórakozhattak a helyiek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában