Ezt jó, ha tudod!

2024.07.04. 08:00

Horgászok, figyelem! - mutatjuk a teljes és részleges tilalmak helyszíneit és időpontjait

Vármegyeszerte versenyeket szervez a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége júliusban. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak. Mutatjuk a helyszíneket és az időpontokat.

Vaol.hu

 Július 6-án (szombat) 8:00-tól 14:00-ig a Szombathelyi Csónakázó-tavon általános horgászati tilalom lesz érvényben a Vasi Vasember triatlonverseny miatt. Arra kérik a horgászokat, hogy a versenyt megelőző napon (július 5., péntek) horgászati tevékenységükkel az úszószámhoz szükséges pálya kiépítését az adott partszakaszokon ne akadályozzák! 

Július 6-án (szombat) 6.00 órától 15.00 óráig a vaskeresztesi Alpesi-tavon horgászverseny miatt általános tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak. 

Július 13-án (szombat) 6.30 órától 14.00 óráig a Pinka-völgyi Halas Nap keretében megrendezésre kerülő horgászversenyek miatt általános tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak a a Vaskeresztesi Pinka-holtágon, a Vaskeresztesi Önkormányzati-tavon és a Vaskeresztesi Alpesi Horgász-tavon. 

Július 14-én (vasárnap) a Csánigi-tavon egyesületi horgászverseny miatt 05.30 órától 14.00 óráig általános horgászati tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak. 

Július 14-én (vasárnap) 7.00 órától 15.00 óráig az Abért II-es tó Lukácsháza település felőli oldalán horgászverseny miatt általános tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak. 

Július 20-án(szombat) 06.00 órától 12.00 óráig a Vasvári Csónakázó tavon horgászverseny miatt általános tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak. 

Július 27-én (szombat) 9.30-12.00 óra között Gersekaráti Sárvíz-tavon a mozgáskorlátozott stégtől jobbra elhelyezkedő 5 horgászálláson gyermek horgászati bemutató miatt részleges tilalom lesz érvényben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában