Program

2024.07.15. 17:18

Közös ebéd, dalok, zene és tánc a kőszegszerdahelyi falunapon

Énekes, zenés előadások váltották egymást a színpadon szombat délután, a gyerekeket habpartiba, kézműveskedésre várták. A településről elszármazottak az idén is visszatértek a falunapra.

Vaol.hu

Fotó: Ohr Tibor

Jó hangulatban, jó időben telt a kőszegszerdahelyi falunap, ahol a közösségben elfogyasztott gulyás, szarvaspörkölt és csirkepörkölt ebédhez Kleinhappel József, Kuckár József és Kőszegi Pista zenélt. A gyerekeket 15 órára habpartiba, majd kézműves foglalkozásra és hagyományosan a közösségi ház udvarára játszani hívta a szervező önkormányzat. 

A falunapon fellépett a Savaria Rézfúvós Együttes, színpadra léptek a White Tiger Rock and Roll Club táncosai. A közönség láthatta-hallhatta a Vadrózsa Népdalkör produkcióját, versmondókat, a helyi Flórián Tűzoltó Énekkar és a Herényi Népdalkör előadását, valamint Zetor Zsoltit. A településről elszármazottak az idén is visszatértek a falunapra, ahol a szervezők étellel-itallal, süteményekkel kínálták a vendégeket.

Este tartották a tombolasorsolást. A programok zárásaként a Kánya Duó zenéjére mulattak a bálozók. A szerdahelyi falunapra Ágh Péter országgyűlési képviselő is ellátogatott. 

Kőszegszerdahely polgármesterének, Takács Péternek szeretném megköszönni a hosszú évek együttműködését, mivel már nem indult az idei választáson. Köszönettel tartozom, tartozunk neki és a képviselő-testületnek, hogy munkájukkal a települést szolgálták. Számos beruházás mutatja ennek eredményességét, gondoljunk csak a csapadékvíz-elvezetésre, útfelújításokra, vagy éppen a zártkerti fejlesztésekre. Az új polgármesternek és az új képviselőknek gratulálok és sok sikert kívánok – fogalmazott. 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában