Összefoglaló

2024.07.01. 07:00

Őrségi vásár, félmilliárdos csalás, Varga Barnabás sérülése - Ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb hírei Vasban

Ismét összegyűjtöttük az elmúlt napok fontosabb híreit.

Vaol.hu

Forrás: vaol.hu

Vásári hangulat az Őrség szívéből - Kezdetét vette a három napon át tartó forgatag

Az Őrségi vásár immár 42. alkalommal csábított Őriszentpéterre és a környező falvakba. A három napon át tartó forgatagban számtalan program, kiállítás és kirakodóvásár várta a nagyérdeműt.

 

Félmilliárdos csalás: szombathelyi pénzügyi nyomozók irányításával 15 helyszínen csapott le a NAV

Országos kiterjedésű akcióban számolta fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt a bűnszervezetet, amely több mint félmilliárd forintnyi áfa befizetését mulasztotta el. A Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóság nyomozói 15 helyszínen csaptak le a Bevetési Igazgatóság járőreivel és a MERKUR bevetési egység kommandósaival karöltve.

 

Szentpéterfán jártunk: "Varga Barnabás feláldozta a testi épségét a magyar válogatott Skócia elleni győzelméért"

Varga a vasárnap esti magyar-skót (1-0) csoportmérkőzés 71. percében egy beívelést követően ütközött a skót kapussal, Angus Gunnal, és még a levegőben elveszítette az eszméletét. Hosszas ápolást követően stabil állapotban szállították kórházba, többszörös arccsonttöréssel és agyrázkódással is.

 

Nyolc egészségügyi szakdolgozót kitüntettek Szombathelyen – Semmelweis-napi ünnepséget tartott a MESZK Vas Vármegyei Területi Szervezete - fotók

Semmelweis Ignácra emlékezett és továbbképző napot tartott a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Vas Vármegyei Területi Szervezet pénteken az Agora – Savaria Filmszínházban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában