Labdarúgás

2024.06.26. 14:04

Varga Barnabás már Magyarországon - fotó!

Elhagyta a stuttgarti kórházat és hazautazott Varga Barnabás, a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csatára - számolt be róla szerdán a magyar szövetség közösségi oldala.

Pum András

Varga Barnabás és barátnője, Laura  hazaértek

Forrás: fradi.hu

Varga a vasárnap esti magyar-skót (1-0) csoportmérkőzés 71. percében egy beívelést követően ütközött a skót kapussal, Angus Gunnal, és még a levegőben elveszítette az eszméletét. Hosszas ápolást követően stabil állapotban szállították kórházba, többszörös arccsonttöréssel és agyrázkódással is.
 A Ferencváros szentpéterfai származású támadója - aki a Svájc elleni első csoportmérkőzésen (1-3) gólt szerzett - hétfőn sikeres műtéten esett át, másnap pedig Marco Rossi szövetségi kapitányék is meglátogatták. Az FTC honlapja szerint játékosuk a körülményekhez képest jól van.
"Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most néhány hét pihenő következik, utána a gyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus" - árulta el a csatár, aki reméli, hogy a válogatott folytathatja szereplését a nyolcaddöntőben.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában