Mathias Corvinus Collegium

2024.08.31. 17:14

A nem mesterséges intelligencia hatalmáról a velemi Stirling-villában

A Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja soron következő szakmai rendezvényét a velemi Striling-villában tartotta ma kora délután, meghívott vendégünk Radácsi László közgazdász volt.

Vaol.hu

A meghívott vendégünk Radácsi László közgazdász volt.

Forrás: Magyarlaki Martina

A nem mesterséges intelligencia hatalma című rendezvény apropója, hogy a Z generáció tagjai a korábban soha nem látott sebességű technológiai és társadalmi változások, valamint a globális összeköttetések korszakának gyermekei. Ebben az állandó változásban azonban az okos gondolkodás és hatékony problémamegoldás ugyanolyan, ha nem fontosabb képesség, mint Szókratész idejében volt. A mesterséges intelligencia térnyerésével még nagyobb a jelentősége annak, hogy ki miként képes megérteni, elemezni és felhasználni az egyre bővülő információrengeteget.

A több évtizedes egyetemi oktatói, tanácsadói és tréneri tapasztalattal rendelkező közgazdász szerzővel, Radácsi Lászlóval legújabb könyvéről beszélgettek, amely a kritikai gondolkodás rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A kötet saját élményekre építve ad gyakorlati tanácsokat és módszereket az okos gondolkodás fejlesztéséhez, a sikeres és felelős döntéshozatalhoz, miközben közérthető nyelven magyarázza el az elméleti hátteret is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában