Az arra járók segítettek

2024.08.28. 13:00

Borzalmas jelentek! Babakocsiban ülő egyéves kisfiú esett egy folyóba Ausztriában

A nagymama utána ugrott, hogy megmentse a fiút, mindketten megsérültek.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: ORF

A nagymama, miközben unokájával sétált egy pillanatra rosszul lett . Az eredmény végzetes volt: a babakocsi, amelyben az egyéves gyerek ült, átgurult a töltésen, a folyóba esett és elsodródott. A nagymama, ahogy tudott segítségért kiáltott, a vízbe ugrott és megpróbálta megmenteni a fiút – közölte szerdán a rendőrségi tájékoztatás alapján az ORF.

A híradások szerint a nő sikoltozására két járókelő reagált és siettek segíteni. A nagymamát és unokáját végül sikerült kihozniuk a vízből. A nők újraélesztették a gyereket, aki már újra eszméleténél volt, amikor a rendőrök a baleset helyszínére értek. A kisgyermeket mentőhelikopterrel a bécsi Donaustadt Klinikára szállították. A nőt a sürgősségi orvosnak is ellátnia kellett, és a bécsi kórházba szállította.

A mindent tisztázva szerda reggel adták ki. Raimund Schwaigerlehner rendőrségi szóvivő szerint a fiú jobban van, és valószínűleg nem szenvedett komolyabb sérülést. A nagymama súlyos sokkot és horzsolást szenvedett. 

Mindketten most is orvosi ellátásban részesülnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában