Falunap

2024.08.08. 15:31

Délelőtt sport, délután szórakozás - Jó hangulatban telt a Szelestei Lovas Vigasságok

Több számban - többek között akadályhajtásban és vadászhajtásban - rendeztek fogathajtó versenyt a Szelestei Lovas Vigasságokon múlt hétvégén. Sokan kilátogattak a rendezvényre.

Vaol.hu

A délelőtt a sport jegyében telt. A lovaspálya mellett a focipálya is megtelt érdeklődőkkel: a 8-11 éves, az U13-as és U19-es korcsoportban rendeztek futball-mérkőzést. Délután a különböző színpadi- és kulturális programoké volt a főszerep: érkezett Brandnyúl, a gyerekek kedvence, felléptek a légtornászok, majd nyolc fellépő részvételével rendeztek Operett Gálát. A legkisebbeket közben ugrálóvár, lufihajtogató, csillámtetoválás várta. Az est fellépői között ott volt Agárdi Szilvi is.  

Fontosak az ilyen és ehhez hasonló programok, jó lehetőség, hogy az itt élők találkozzanak, szórakozzanak, beszélgessenek, és közben összekovácsolódjanak fogalmazott lapunknak Németh István polgármester, aki külön kiemelte: a környező településekről is szép számmal érkeztek látogatók a rendezvényre.  

A rendezvényre ellátogatott Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is, és egyúttal gratulált Németh István polgármester újraválasztásához. Köszönöm a meghívást, Szeleste a jövőben is összeköt minket! fogalmazott. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában