Nagykoncert

2024.08.19. 11:32

Ismerős arcok Körmenden: Ezt a koncertet meg kell(ett) tartani (galériával)

Nem riasztotta el sem a rajongókat, sem pedig a Máté Péter-díjas zenekart a vasárnap esti vihar. Az Ismerős arcok körmendi koncertjén jártunk.

Vaol.hu

Fotó: Szendi Péter

A koncertkezdésre megtelt Körmenden a színpad előtti tér vasárnap este, ám ekkor két hullámban széllel, esővel csapott le a vihar a Rába-parti városra. Komoly kétségek vetődtek fel: felléphet-e aznap az Ismerős arcok, vagy teljesen le kell fújni a programot. 

Ismerős arcok
Ismerős arcok Körmenden: ez a koncertet meg kell(ett) tartani 
Fotó: Szendi Péter

Ezt a koncertet meg kell tartani

- fohászkodtak többen is a színpad mellett téblábolva. S úgy tűnik, kérésük odafent meghallgatásra talált, hiszen az eső elállt, a szél is csillapodott, s jó egy óra várakozás után a technikusok profizmusának, Nyerges Attiláék és a közönség kitartásának köszönhetően megtarthatták a Körmendi Napok vasárnapi nagykoncertjét. Az emlékezetes pillanatokról egy teljes galériát hoztunk. 

Ismerős arcok hamarosan Sitkén is!

Azok, akik lemaradtak a zenekar fellépéséről, ne keseredjenek el, hiszen a hónapban még egyszer Vas vármegyébe érkezik az Ismerős arcok. Tíz év után augusztus 31-én 18.30 órakor ismét a Hercseg-hegyen, a sitkei kápolnánál csendülnek fel a 25 éves zenekar ismert slágerei.

Addig is, hallgassa meg itt a Nélküled című örökslágerüket. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában