Helyi közélet

2024.08.12. 15:38

Jánosházi Városnap: többezer ember mulatott együtt

A vártnál is sikeresebb volt a hétvégén megrendezett jánosházi Városnap, ahol három-négyezer ember mulatott együtt.

Vaol.hu

Jánosháza egyik legnagyobb rendezvénye a Városnap, amit szombaton tartottak meg a város Rendezvényterén. Mint Kiss András polgármestertől megtudtuk, a program nagyon jól sikerült, minden korosztály megtalálhatta a számítását a színes kínálatban: felléptek a jánosházi amatőr színjátszók, az Ataru Taiku ütőegyüttes, a Bozót Néptáncegyüttes, a művelődési házban pedig tehetséges fiatalok alkotásait mutatták be. Volt még színi előadás is aznap, valamint amatőr énekes és egy harmonikás is fellépett. Az este fő előadója a Delta volt, majd utcabál következett. Az programok összeállítása olyan jól sikerült, hogy három-négyezer ember látogatott ki a rendezvényre - emelte ki a polgármester.

Ezen kívül kiemelt szerepet kapott a gasztronómia is: tíz csapat főzött, készült csülökpörkölt és gulyásleves is.

Idén is ellátogatott a Városnapra a felvidéki testvérváros Jánovce (Jánosháza) küldöttsége, akik először a Pajtamúzeumot tekinthették meg, majd bekapcsolódtak a városnapi programba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában