Biztató hírek

2024.08.28. 11:46

Legyünk már otthon! – Ezt várja, a vépi brutális balesetben súlyosan megsérült kislány anyukája

Biztató hírek érkeztek a vépi, két halálos áldozatot követelő balesetben súlyosan megsérült kétéves kislány állapotáról. Rehabilitációja Zalaegerszegen folytatódik.

Vaol.hu

Vas vármegye és az egész ország szorít a kétéves kislány mielőbbi gyógyulásáért. Mint megírtuk, augusztus 9-én borzalmas közlekedési baleset történt Vépnél, ahol ketten életüket vesztették. Egy kislányt mentőhelikopter szállított kórházba kritikus állapotban. Az édesanya, Bernadett folyamatosan a lánya mellett van, amit tud, megtesz érte. Érthetően őt is rendkívül megviselik a történtek. De tartja magát.

Vas vármegye és az egész ország szorít a kétéves kislány mielőbbi gyógyulásáért
Forrás: VN-archív

- Nagyon nem egyszerű most a helyzetünk – mondta a Vas Népének a kórházból Bernadett. – Lennénk már túl ezen az egészen, és legyünk otthon. Várom, mikor mehetünk már haza. Az biztató lehet, hogy a rehabilitáció a jövő héttől Zalaegerszegen folytatódik.

A vaol.hu közösségi oldalán olvasóink osztották meg jókívánságait. Volt, aki ezt írta: „Drága kicsi tündérke! Gyógyulj, meg s légy erős szüleidnek sok erőt!” Volt, aki pedig ezt: „Nagyon-nagyon reménykedünk a gyógyulásban! Sok erőt kívánunk, Bettikém!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában