Teljesült a kívánság

2024.08.10. 07:00

Leukémia legyőzve, teljesült Ivánka kívánsága: a hős kisfiú álomnapja a Familyparkban - fotók

Leukémia legyőzése adhat reményt a családoknak Leszkóczy Iván történetén keresztül. Leukémia ellen szembeszállva a gyöngyösfalui hatéves kisfiú most a Familyparkban is megmutatta bátorságát

Vaol.hu

Fotó: Leszkóczy Gábor

Leukémia legyőzése után a Familyparkban töltött egy napot, Leszkóczy Iván a Vas Népe és a vaol.hu jóvoltából. A gyermekkori leukémiával megküzdő Ivánka története sok családnak adhat reményt. 

leukémia
Leukémia legyőzve, teljesült Ivánka kívánsága: a hős kisfiú álomnapja a Familyparkban
Fotó: Leszkóczy Gábor

Májusban a gyermeknap alkalmából közzétett felhívásunkra megható levelet küldött Ivánka apukája a Vas Népe és a vaol.hu szerkesztőségének, amelyben leírta Ivánka kívánságát.  

Leszkóczy Ivánka szeretett volna egy napot eltölteni egy olyan helyen, ahol van körhinta. Az ausztriai Familypark készséggel segített a kisfiú kívánságának teljesítésben. 

A Familypark belépőket Leszkóczy Ivánka már korábban átvette, ám a csak most jutott el a helyszínre. 

A kisfiú nyara egyébként nagyon mozgalmasan telik. Nemrég kiharangozott, ami azt jelenti, hogy sikeresen megküzdött a gyermekkori leukémiával. A kiharangozáson Takács Nikolasz énekelt Ivánkának és családjának.

Mi is az a gyermekkori leukémia?

A leukémia a vérképző rendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése, melyre a vérképzésben résztvevő csontvelői sejtek kontrollálatlan szaporodása jellemző- olvasható a www.leukemias.hu oldalon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában