Jubileum

2024.08.22. 09:15

Miraculum – Szultánia az idei karneválon is

A fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő MIRA Orient Art orientális társulat idén az Agora – Savaria Filmszínházba invitálja a Mesés Kelet rajongóit a karnevál ideje alatt.

Tóth Katalin

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

A Savaria Történelmi Karnevál három napja alatt változatos és ingyenes programokat kínálnak. Lesz náluk háremfotózás, jósda, üvegmíves mozaikkút, hajfonás, arcfestés, csillámfestés, hennafestés, keleti gyermekfoglalkoztató és meseolvasás. Fotó- és rajzkiállítás is nyílik. A Mira Orient orientális tánc show-val készül, de a vendégek láthatnak balettbemutatót is. Énekes-zenei produkciók és látványos háremrablás is szerepel a gazdag programkínálatban. A látogatók adományaiból a MIRA Orient Art Kulturális és Jóléti Alapítvány a Vas Vármegyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskolát támogatja. Csatlakozó helyszínként minden programot és szolgáltatást adományokból és támogatásokból valósítanak meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában