Összeillesztették a mozaikokat

2024.08.14. 17:37

Mozaikkereső játékunk vasi győztesei - szerkesztőségünkben vette át a fődíjat olvasónk - fotók

Átvette lapunk Mozaikkerső játékának főnyereményét Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőtől a simasági Horváth Róbert, aki ismerősétől tudta meg, hogy nyert.

Sütő Dániel

Horváth Róbert simasági olvasónk a Mozaikkereső nyereményjáték fődíjával

Fotó: Cseh Gábor

A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó 19 vármegyei lap előfizetői vehettek részt a június 24–július 6. között rendezett, már  hagyományosnak számító nyereményjátékon. A Mozaikkeresőben csak azok vehettek részt, akik a játék ideje alatt fizetett előfizetéssel rendelkeztek. A legtöbb játékosszelvényt Vas vármegyéből, a Vas Népe előfizetői küldték be.

mozaikkereső
Mozaikkereső nyereményátadó a Vas Népe szerkesztőségében: Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő adja át a fődíjat Horváth Róbertnek
Fotó: Cseh Gábor

A fődíjat, az 1 millió forint értékű OTP Travel utazási utalványt Vasban Horváth Róbert nyerte, aki érdeklődésünkre elmondta, még nem tudják, milyen úticélt jelöljenek ki maguknak.  

– Mióta az eszemet tudom, olvassuk a Vas Népét, szüleim is járatták, 2000 óta pedig én is előfizető vagyok. Általában a feleségem nevez be ezekre a játékokra, ezt is ő intézte. Volt kollégámtól tudtuk meg, hogy nyertünk pont aznap, amikor hazaértünk horvátországi nyaralásunkból – fogalmazott Horváth Róbert.  

A főnyereményen kívül is lehetett még nyerni. A nagyképernyős televíziónak Vasban Péntek Ferenc szombathelyi olvasónk örülhetett. Ötvenezer forint értékű Spar-utalványt Káldi Zoltánné celldömölki, Nagy Tiborné olaszfai és Zab Gábor jáki olvasóink nyertek. Tízezer forint értékű Spar-utalvánnyal gazdagodott Sipos Éva szentgotthárdi, Vörös Istvánné váti, Szakos István sótonyi, Koledics Józsefné sárvári és Horváth Ferencné körmendi olvasónk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában