Sikerült!

2024.08.18. 11:50

Videón mutatjuk, ahogy a résztvevő csapatok ünneplik kvízrekordjuk felállítását Bükön

Horváth László

Fotó: Unger Tamás

Egyhuzamban 1️⃣5️⃣3️⃣4️⃣ percig (az 2️⃣5️⃣.5️⃣ óra...) kvízeztünk 21 fantasztikus csapattal, elsődlegesen azért, hogy elérjünk egy olyat, amit előttünk még senki sem. Egymás után 11 kvízt vezettünk le (Meskó) Krisztiánnal, nemhogy alvás, de szinte megállás nélkül.

Az elsődleges cél teljesült, Guinness Rekordot döntöttünk, mi így együtt, nagyjából 250-en. De ez az egész sokkal többről szólt ennél és jóval többet is adott. Én viszem magammal, remélem mindenki más is aki ott volt. Aztán, hogy lesz-e még ilyen? Most úgy érzem, hogy ilyen zenekar előtt bármikor - osztotta meg közösségi oldalán Tiba Imre.

Videón mutatjuk, ahogy a közönség vastapssal ünnepelte: sikerült a kísérletük:

660 kérdés, 25 és fél óra: Bükön dőlt meg egy érdekes Guinness-rekord

Megírtuk: szombaton 18 óra előtt tíz másodperccel Tiba Imre, a Quizard kvízhálózat vezetője elkezdett visszaszámolni: egész órakor elérték a kitűzött célt. Azaz megszakítás nélkül 25 órán keresztül játszottak kvízversenyt Bükön, a sportcsarnokban. A fejtörő itt nem ért véget, mert a játékosok a pénteki 17 órai kezdés előtt megegyeztek, a megkezdett fordulót végigjátszák. A verseny fél hét körül, a 660-ik kérdésnél ért véget.

Részletes tudósításunk:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában