Újra eljött az almás finomságok ideje

2024.09.03. 08:00

Mutatjuk a jánosházi Almafesztivál részletes programját - a Sugarloaf is színpadra lép

Újra eljött az almás finomságok ideje Jánosházán, szeptember 14-én indul az Almafesztivál!

Csabai Bernadett

Forrás: VN

Jövő hét szombaton tartják meg Jánosháza egyik legnagyobb és legtöbb embert vonzó rendezvényét, az Almafesztivált. Idén is változatos programokkal készült az Önkormányzat, lesz pálinkaverseny, tombola, Rauch Imre kiállításának megnyitója és egész nap váltják egymást az országosan is ismert fellépők a színpadon. 

Remek hangulat egy korábbi Almafesztiválon
Remek hangulat egy korábbi Almafesztiválon
Forrás: Jánosháza weboldala

Szeptember 14-én fél háromkor V. Németh Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője mond ünnepi köszöntőt, majd Kiss András, Jánosháza polgármestere nyitja meg fesztivált. Táncos-zenés produkciók sorát nézhetjük meg délután: fellép a Rocky Dilly Akrobatikus Rock and Roll Klub, négy órakor Postás Józsi lép színpadra mulatós dallamokkal.

Az Almafesztivál kapcsán idén is lesz hagyományos pálinkaverseny Jánosházán a Millenium Polgári Egyesület szervezésében, szeptember 12-éig lehet nevezni, a részletekről már mi is írtunk. A tombola főnyereménye egy mosógép lesz - tudtuk meg Kiss András polgármestertől. Hat órakor Fábri Márk műsora következik, majd a helyi Animato Énekegyüttesé a színpad. Jurina Bea előadása után fél kilenctől pedig a Sugarloaf következik, akik másfél órás élő koncerttel készülnek az Almafesztiválra. Az estét LED zsongolőrök és Crazy együttes zárja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában