Köszöntötték

2 órája

Nyugdíjba vonult Fekete Árpád igazgató

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Fekete Árpádot, a volt Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet, a jelenlegi Ezüsthíd Integrált Szociális Intézmény egykori igazgatóját.

Vaol.hu

Fekete Árpád 2005 és 2024 között vezette az intézményt, ahol több mint száz időskorú, fogyatékossággal élő, demenciával küzdő embert látnak el. Munkásságának köszönhetően Vas vármegyében először itt valósították meg a támogatott lakhatást fogyatékossággal élő emberek számára. Évekig volt Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületének vezetője. A Gagarin utcai intézményben tartott szentmisén Székely János megyéspüspök köszönetet mondott Fekete Árpádnak a több évtizedes fáradhatatlan munkásságáért és rámutatott: élete példa arra, hogy az élet nehezségei, a kereszt, a betegség nem megkeserítették, hanem még suzgárzóbbá, együttérzőbbé, nagylelkűbbé tették - olvasható a martinus.hu beszámolójában. 

Nyugdíjba vonul Fekete Árpád
Nyugdíjba vonul Fekete Árpád: Székely János megyéspüspök köszönetet mondott a több évtizedes fáradhatatlan munkásságáért

 Az egyházmegye nevében egy Szent Mártont ábrázoló festményt adott ajándékba Székely János megyéspüspök Fekete Árpádnak. Az intézmény egykori vezetője rövid beszédében köszönetet mondott - többek között - családjáért, hitéért, iskoláiért, az intézmény lakóiért, munkatársaiért, valamint az itt eltöltött 47 évi munkaviszonyért. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában