Bükfürdő - Csepreg

2024.09.16. 07:00

IV. Bükfürdő-Csepreg félmaraton: ismét jótékonysági futás

Ezúttal szeptember 28-án, szombaton tartják meg a Bükfürdő–Csepreg félmaratoni jótékonysági futóversenyt.

Horváth László

A tavalyi rajt

Forrás: VN-archív

Bükfürdő és Csepreg első számú őszi futóünnepe a IV. Bükfürdő-Csepreg félmaraton. A klasszikus maraton futók mellett a rövidebb távok kedvelőit is örömmel várják, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába – olvasható a versenyleírásban.

Sőt, idén már a négylábú családtagokra is számítanak. A szervezők az kérik, a szurkolóként se maradjanak otthon, kell a biztatás, támogatás. A Termál téren egész nap kísérő rendezvények, gyerekprogramok, ugrálóvár, kézműveskedés lesznek. Az indulók az aznapra érvényes fürdőbelépőt kapnak. Emellett a felajánlásoknak köszönhetően értékes nyeremények lesznek.

A távok félmaraton egyéni: 21 kilométer, félmaraton 3 fős váltóban: 3x7 kilométer, egyéni: 7 kilométer, egyéni: 1,8 km kilométer, gyerektáv: 1,8 kilométer. Az óvodások és az alsó tagozatos diákok a Termál téren futnak. A verseny bevételét idén is a csepregi és a büki óvoda kapja.

Újítás a kutyás futam, illetve a négylábúak szépségversenye.

Időpont: szeptember 28., szombat 8 óra, helyszín: Bükfürdő, Termál tér.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában