Elismerések

2024.09.10. 18:00

Kiváló vadászok Vasban

A vadászati munkásságáért, tevékenységéért, a vadászat népszerűsítésért tizenegyen kaptak elismerést. A díjakat a körmendi Vas Vármegyei Vadásznapon adták át.

Vaol.hu

Az elismerésben részesült vadászok csoportképe

Fotó: Szendi Péter

Arról, külön írásunkban hosszabban is olvashatnak Az Országos Magyar Vadászkamara Kamarai Aranyérem kitüntetést adományozott a chernelházadamonyai Bodorics Pálnak. Németh Krisztián, a Vadkert Vadásztársaság hivatalos vadásza, valamint Perjési Balázs kerületvezető vadász Kamarai Ezüstérmet kapott. Szabó Gyula pedig Nimród érmet vett át. 

A vadászati védegylet gróf Nádasdy Ferenc Emlékplakettet adományozott az Erdődy Vadásztársaságnak. A Hubertus Kereszt Aranyfokozatát Bujtás István és Horváth József, az ezüst fokozatot pedig Hantó Attila kapta. Gróf Batthyány Lajos Emlékérmet adományoztak Bebes Istvánnak, Körmend polgármesterének, valamin dr. Bognár Balázs dandártábornoknak, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának.

Pénzjutalomban Pintér Róbert rendőr főtörzszászlós, Kozma Péter címzetes rendőr főtörzszászlós részesült.

Az elismeréseket Bajdik Péter, a vadászkamara főtitkára, Pechtol János, a vadászati védegylet ügyvezető igazgatója, valamint Gagyi István, vadászkamara vasi szervezetének elnöke, a Vasi Vadgazdálkodók Védegyletének elnöke adta át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában