Falunap

2024.09.11. 09:00

Közösség és családok: kellemes nap volt Máriaújfaluban

Augusztus – és a nyár – utolsó napját együtt töltötték Szentgotthárd városrész lakói. A jó hangulatúra sikerült falunapon számos program várta a közösség tagjait a játszótér és sportpálya környékén.

Gombos Kálmán

Akárcsak egy héttel korábban, most is a Máriaújfaluért Egyesület volt a közösség főszervezője, akikhez ezúttal a helyi Vöröskereszt, illetve Szentgotthárd Városrészi Önkormányzata is csatlakozott. Kilenckor már a Szentgotthárdi Fúvószenekar ébresztette a még lustálkodókat, majd fél tizenkettőtől szentmisét tartottak a nagy rendezvénysátorban – tudtuk meg Czotter András szervezőtől.

Közösség és családok Máriaújfaluban
Közösség és családok Máriaújfaluban
Fotó: VN/Gombos Kálmán

Közösség: együtt lenni és szórakozni

Fél egykor aztán a közös ebéd erősítette az összetartozást, jó hangulatban. Közben a tombola-felajánlásoknak köszönhetően az izgalmas sorsolás is lezajlott, kellemes nyereményekkel. Két órától aztán szórakoztató és kulturális műsorok követték egymást, amiben részt vettek helyiek is. A sztárvendég Matyi és a Hegedűs volt: ők fél hattól léptek színpadra. A zenés-táncos mulatság pedig este héttől kezdődött, ahol a zalaegerszegi Roller szolgáltatta a talpalávalót.

Közösség és családok Máriaújfaluban
Közösség és családok Máriaújfaluban
Fotó: VN/Gombos Kálmán

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában