Segítség

2024.09.05. 07:00

REpontos visszaváltás: a vasi állatvédőket is támogathatjuk

A REpontos visszaváltási rendszer a jótékonykodás egy új formáját is elhozta: már Vas vármegyei állatvédő szervezetek számára is felajánlhatók a betétdíjak az automatáknál.

Vaol.hu

Forrás: MW

Egy online kutyás portál júliusban listázta a hazai állatvédő szervezeteket, amelyek támogathatók a REponton való üvegvisszaváltással. A listán mindkét vasi állatvédő egyesület, az Állatvédők Vasi Egyesülete és a Fekete István Állatvédő Egyesület is szerepelt és a támogatható szervezetek száma országos szinten napról napra növekszik. Egyre többen hoznak létre maguknak QR-kódot, amelynek a beolvasásával támogatható a szervezetük.

Az Állatvédők Vasi Egyesületétől megtudtuk: július 12-én tették közzé a QR-kódjukat, azóta több, mint 30 ezer forint gyűlt össze a számlájukon a támogatóiknak köszönhetően.
A Fekete István Állatvédő Egyesület egy nappal később osztotta meg a lehetőséget, ők mostanáig több mint 60 ezer forintot gyűjtöttek.

Az egyesületek nagyon hálásak mindazoknak, akik le tudnak mondani a betétdíjak összegéről, hiszen ezek az adományok – ha névtelenül is –, de levonás nélkül, azonnal megérkeznek a számláikra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában