A hét ingatlana

2024.09.15. 11:00

Vegyen 165 négyzetméternyi lehetőséget - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szombathely belvárosában kínálnak eladásra egy háromszintes családi házat, amely egy kis átalakítással lehet háromlakásos társasház, vagy két külön bejáratú lakrésszel rendelkező ház, de akár egy ház és vállalkozásra is alkalmas terület. Hogy éppen mire van igénye, szüksége egy bizonyos szempontból mindegy, hiszen, ha a jövőben változik, akkor a házat is tudja az új módosítani. Ezért olyanoknak is ajánljuk, akiknek pörgős és kiszámíthatatlan az élete, nemcsak azoknak, akik tudják, mi lesz velük 20 év múlva!

“Szombathely Belvárosában ajánlom figyelmébe ezt a különleges adottságokkal rendelkező ingatlan!Jelenlegi kialakítás szerint az emeleten konyha-étkező-nappali+ 2 hálszoba, fürdő, wc kapott helyet. (Klímával felszerelve)A külön bejáratú földszinten a 2 szoba, fürdő kialakítása elkészült, a wc és a nappali-konyha rész 80%-os készültségű.A külön bejárattal rendelkező szuterén szinten 4 helyiség található, melynek hasznosítása a leendő tulajdonos elképzelései szerint variálható.Az ingatlan egy 273 m2-es telken helyezkedik el, mely az utcafrontról kapuszínen keresztül megközelíthető. A telek hátsó részével van összeköttetésben a párhuzamos utca, ahonnan a jelenleg üzlethelyiségként funkcionáló melléképület gépjárművel megközelíthető, így akár garázsként is használható.Legyen szó kis,-nagy családról, generációk összeköltözéséről, családi vállalkozásról, befektetésről, ez az ingatlan minden szempontból jó választás lehet.Eddig érdekesnek tűnik?

Jöjjenek a részletek:Ingatlanunk a ’ 60-as évek elején épült, melynek a tetőtere 25 éve szintráépítéssel került kialakításra.Az elmúlt években több modernizáció is történt az ingatlanban.Tetőtér: Gázkazán cseréje -Junkers gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást.Földszint: kb 7 éve az utcafronti ablakok cseréje, hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel szerelve. Fürdő kialakítása, melyben épített tusoló és wc is megtalálható. a Konyha-étkező kialakítását ’23-ban megkezdték, új víz, villany, szennyvíz vezetékek kerültek beépítésre. Ennek befejezése mér az új tulajdonosra vár.Itt megemlíteném, hogy a két szint külön villany és gáz órákkal rendelkezik.A földszint és a szuterén szint fűtését 3 éves Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja.Szuterén szint: Fontos: Teljes értékű (260 cm ) belmagasság!Családi vállalkozáskét üzemelt 10 évig, majd bérbe volt adva üzlethelyiségként.A későbbiekben használhatja műhelyként, vagy vállalkozása helyszíneként.Az udvar: Nem túl nagy, könnyen rendben tartható. Kíváncsi szemek elől gondosan elzárt. Hangulatos kiülővel rendelkezik, kiépített villannyal, kerti mozizáshoz, medence beüzemeléséhez ideális.A kert vízellátottágáról ásott kút gondoskodik.Hátsó udvarrész: Kialakított autóbehajtó, melléképület, mely jelenleg bérbe van adva. 15 m2 konvektoros fűtéssel, vizesblokkal.Igény szerint garázzsá alakítható!Összegezve: rengeteg lehetőség rejlik ingatlanunk hasznosítása szempontjából.Lehet 2 szintes családi ház 6 szobával. Lehet 2 külön lakrészes. akár 3 lakásos társasház is kialakítható.Lehet a vállalkozása helyszíne, egyen az otthona is.”[...]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában