Egészségnap lesz Répcelakon

Több éves hagyományt elevenítenek fel Répcelakon október 30-án, amikor is a Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár, az önkormányzat, valamint a Répcelaki Bölcsőde és Idősek Klubja közös szervezésében Egészségnapot tartanak.

Vaol.hu

Az Egészségnap programjai 14 órakor kezdődnek a művelődési házban. A rendezvény ideje alatt ingyenes szűrések vehetők igénybe: lesz hallás- és látásvizsgálat; PSA (prosztata betegségek szűrése ujjbegyből nyert vérmintából minden 50 év feletti férfi részére); boka-kar index (érszűkületmérés); testzsír, testtömeg index; vérnyomásmérés; gerincállapot felmérés; vércukormérés; véroxigénszint (SaO2) mérés; koleszterinszint mérés; húgysav mérés; kineziológia. A programon a résztvevők hallhatnak az egészséges táplálkozásról, emellett a Répcelaki Sajtmesterek sajtkóstolót, a nicki Szabó Méheskert pedig mézkóstolót tart. 17 órától Dr. László Tamás főorvos előadását hallgathatják meg a megjelentek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában