November közepétől

13 órája

Karácsonyi vásárok Bécsben - Mutatjuk az időpontokat, helyszíneket

November közepétől sokminden megváltozik Ausztria fővárosában. A becsinfo.com összegyűjtötte, hogy Bécsben, hol lesz karácsonyi vásár.

Vaol.hu

Bécsben, a leghíresebb karácsonyi vásár a Rathausplatzon található, a városháza előtt. Ez nagyon szép, különösen este, mint a ház a városi tanács világít. De számos más karácsonyi vásár is látogatható Bécsben. A Schönbrunni kastélynak van egy nagyszerű karácsonyi vására, Karlskirche előtt találhat egy másikat, van egy nem hagyományos, de ragyogó piac a Spittelbergben, és a lista örökké folytatódhat - olvasható a becsinfo.com-on.

karácsonyi vásár
Bécsben számos karácsonyi vásár van
Forrás: becsinfo.com

A portál összegyűjtötte, hogy Bécsben, hol lesz karácsonyi vásár.

Rathausplatz karácsonyi vásár

2024. november 16. – 2024. december 26.

Ez Bécs legnépszerűbb és leghíresebb karácsonyi vására. Ez sokkal több, mint egy piac. Itt számos programot találhat felnőtteknek és gyerekeknek, beleértve a korcsolyapályát, a varázslatos vonatot, a gyönyörű fényeket és még sok minden mást. Ez az a hely, ahová menni kell, ha fantasztikus fényképeket szeretne készíteni.

Schönbrunni karácsonyi vásár

2024. november 8. – 2025. január 6.

A Schönbrunn karácsonyi vásár meglehetősen messze található a városközponttól, de még mindig nagyon népszerű a piac fantasztikus környezete miatt.

A Maria-Theresien Platz karácsonyi vásár

2024. november 8. – 2024. december 26

A csodálatos Maria-Theresien Platz karácsonyi vására nagyon népszerű a helyiek körében, és csodálatosnak tűnik, különösen azért, mert a karácsonyi vásárt körülvevő mindkét múzeum esténként bekapcsolja a világítást.

Spittelberg karácsonyi vásár

2024. november 16. – 2024. december 23.

Ez nem egy hagyományos bécsi karácsonyi vásár. Nincs varázslatos megvilágítása egy óriási téren. Ehelyett ez egy apró utcákban található piac, ahol fel és le sétálsz. Az emberek az utca közepén állnak és forró bort isznak, és a környékbeli üzletek a karácsonyi vásár természetes részét képezik. Bizonyos értelemben ez Bécs legkülönlegesebb karácsonyi vására, és mindenképpen látogasson el rá.

A karácsonyi vásárok sora korántsem ért véget, a teljes felsoroláshoz kattintson IDE>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában