Átigazolás

2024.06.28. 12:29

Futsal: Szalmás Zoltán távozott a HVSE-től

Távozott a Haladás VSE NB I.-es bajnoki címvédő futsalcsapatától a válogatott Szalmás Zoltán.

Tóth Gábor

Szalmás Zoltán a labdával

Fotó: Unger Tamás

Szalmás Zoltán 2021-ben érkezett Szombathelyre – azóta 92 tétmérkőzésen öltötte magára a Haladás mezét és 17 gólt szerzett. Az elmúlt három szezonban három magyar bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhett zöld-fehér szerelésben.

Szalmás a negyedik távozó a tavalyi játékoskeretből. A brazil légiós, Luiggi Longo már korábban elköszönt a csapattól – szeretné külföldön folytatni a pályafutását. A saját nevelésű Kiss Patrik abbahagyta a profi futsalt, míg Fehér Dániellel klub nem hosszabbít szerződést.

– Az biztos, hogy a szakmai stábunk marad, és a kulcsjátékosaink is nálunk folytatják a pályafutásukat. Egy picivel szűkebb kerettel vágunk majd neki a következő bajnokságnak, de a céljainkon persze nem fogunk módosítani: bajnoki címre és kupagyőzelemre hajtunk az ősszel induló szezonban is. Szó lehet arról, hogy a távozókat tehetséges, sajátnevelésű fiatalokkal pótoljuk – fogalmazott Pálmay Tamás szakágvezető a klub hivatalos honlapján.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában