Labdarúgás

2024.07.13. 17:30

Django tippelt - Eb-döntő: a szombathelyi állatvédők védence erre számít

Tippjátékunkban a 2024-es foci-Eb mérkőzéseinek eredményét többször is Django, az Állatvédők Vasi Egyesületének védence tippelte meg. A hetek óta tartó felfokozott izgalmak immár a finisbe érkeztek, hiszen már csak a döntő van hátra. Ezt a komoly kihívást ismét Django vállalta magára

Django „rutinos” tippelőnk, kis időhúzás után most is határozottan választott

Fotó: Cseh Gábor

Vasárnap játsszák le a 2024- es Európa-bajnokság utolsó, mindent eldöntő mérkőzését. Ahogy azt már az elmúlt hetekben többször is megtettük, úgy most is kíváncsian tekintünk előre. Tesszük mindezt egy vérprofival, hiszen ki is kételkedhetne Django tudásában? A focihoz értésének szintje sok napja elhagyta már a nemzetközi szaktekintélyek nívóját, sőt: már-már súrolja egy rendes magyar kocsma vitán felül álló lehetséges legmagasabb szintjét. Django a Hollandia–Franciaország meccsen francia győzelmet várt, tippje végül nem jött be, a meccs döntetlen lett. 

Másodjára sikeresen tippelt, a Németország–Dánia mérkőzés esetében megjósolta a német győzelmet. Harmadik tippje ismét tévesnek bizonyult, ugyanis holland helyett román győzelemre tett. Aztán ismét siker következett! A Spanyolország–Franciaország mérkőzés eredményét megint sikerült eltalálnia. Django nem adta olcsón a tippjét. Először inkább gondozójával kedveskedett, majd sétálgatott, feszegetve némi húrokat és idegeket. A harmadik nekifutásra azonban elárulta: spanyol örömre számít a végső sípszó után. Django egy staffordshire nyolcéves kan, amelynek történetéről korábban beszámoltunk.

 Amennyiben felkeltette valaki érdeklődését, az Állatvédők Vasi Egyesületének Facebook-oldalán többet megtudhat róla.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában