Felkészülés

2024.07.11. 13:40

Futsal: edzésben a bajnoki címvédő Haladás VSE

Megkezdte a felkészülést a 2024/25-ös NB I.-es bajnoki szezonra a Haladás VSE futsalcsapata.

Pum András

Napi egy, vagy kettő tréning szerepel abban a felkészülési programban, melyet a Felipe Conde vezetőedzú által vezetett szakmai stáb összeállított a Haladás VSE futsalcsapata számára. Az első tréningen összesen 14-en (három kapus , 11 mezőnyjátékos) vettek részt.

– A felkészülést nem kezdhetjük túlságosan kemény munkával, ezért inkább arra helyezzük a fókuszt, hogy a srácok ismét összeszokjanak, mi pedig különböző felméréseket készítünk. A második héttől pedig természetesen növeljük az intenzitást, lényegesen keményebb munka következik majd – fogalmazott a következő időszakkal kapcsolatban Felipe Conde vezetőedző a klub honlapján.

A tervek szerint hamarosan bekapcsolódik a munkába a frissen igazolt régi-új játékos, a brazil Arnon Cassemiro is, aki a távozó honfitársa, Luiggi Longo helyére érkezik. Pálmay Tamás szakágvezető tájékoztatása szerint a másik távozó, Henrique Diniz pótlására is megvan már a megoldás egy másik brazil légiós személyében, aki az elmúlt szezonban hazája első osztályú bajnokságában futsalozott. A neve azonban még nem publikus. A magyar játékosok viszont teljes létszámban, kipihenten jelentek meg a nyitóedzésen – senki sem hiányzott az első foglalkozásról.

– Nagyon hosszú, megerőltető szezon volt az előző. Nagyon kellett a pihenés az egész csapatnak. Úgy láttam az öltözőben, hogy mindenki feltöltődötten jött vissza. Motiváltak vagyunk, szeretnénk megvédeni azokat a címeket, amiket megszereztünk az előző szezonban. Nagyon várom az új kihívásokat – mondta Dróth Zoltán, a Haladás VSE válogatott csapatkapitánya. 

Dróth Zoltánékra izzasztó napok várnak Fotó: Haladás VSE

- Nagyon hosszú, megerőltető szezon volt az előző. Nagyon kellett a pihenés az egész csapatnak. Úgy láttam az öltözőben, hogy mindenki feltöltődötten jött vissza. Motiváltak vagyunk, szeretnénk megvédeni azokat a címeket, amiket megszereztünk az előző szezonban. Nagyon várom az új kihívásokat – mondta Dróth Zoltán, a Haladás VSE válogatott csapatkapitánya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában