Kamion

2024.07.13. 21:20

Kiss Norbert egy győzelemmel és egy harmadik hellyel zárta a gyorsasági kamion Eb nürburgringi fordulójának szombati napját

A címvédő és ötszörös Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője remek teljesítményt nyújtott a gyorsasági kamion Eb Nürburgringen zajló fordulójának szombati versenynapján.

Vaol.hu

Fotó: Gazdag Mihály

A 39 éves szombathelyi pilóta a pénteki időmérő edzésen megszerezte a pole pozíciót, amit a délelőtti első futamon magabiztosan váltott győzelemre. A késő délutáni második versenyen, részben fordított rajtráccsal, a nyolcadik helyről rajtolva Kiss a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az utolsó körökben nagy csatát vívott a hatszoros Eb-győztes német Jochen Hahnnal a második helyért, de végül nem sikerült megelőznie riválisát.

Kiss Norbert az összetett pontversenyben is vezet. A nürburgringi forduló vasárnap egy újabb időmérővel és két további futammal folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában