Válogatott keret

2024.07.12. 08:32

Sakkolimpia két HVSE-játékossal

A Magyar Sakkszövetség kijelölte a 45., a magyar fővárosban rendezendő sakkolimpiára a válogatott kereteket. A női B csapatban helyet kapott a Haladás VSE sakkozója, Lakos Nikoletta is.

Pum András

20220201 Szombathely Haladás VSE II. – Szentgotthárd-Alsószölnök STE sakk NB I./B mérkőzés Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Némethné Lakos Nikoletta és Csonka Attila István

Fotó: Cseh Gábor

Szeptember 10. és 23. között Budapesten rendezik a sakk­olimpiát. Magyarország öt csapatot indít a kiemelkedő sportrendezvényen. A szövetségi kapitányok kihirdették a névsorokat. A férfi A csapatban ott van a szombathelyi klasszis, a Haladás VSE sakkozója, Rapport Richárd, míg a női B-ben a Haladás VSE kiváló játékosa, Lakos Nikoletta. 

© Cseh Gábor
Lakos Nikoletta is asztalhoz ült a budapest sakkolimpián
Fotó: Cseh Gábor


Férfi A csapat: Berkes Ferenc, Gledura Benjámin, Lékó Péter, Rapport Richárd, Sanan Sjugirov. 
B csapat: Antal Gergely, Bánusz Tamás, Kozák Ádám, Papp Gábor, Prohászka Péter. C csapat (U25): Juhász Ágoston, Kántor Gergely, Karácsonyi Gellért, Krstulovic Alex, Vanczák Tamás. 
Női A csapat: Gaál Zsóka, Hoang Thanh Trang, Papp Petra, Terbe Julianna, Lázárné Vajda Szidónia. Fodor Tamás. 
B csapat: Demeter Dorina, Karácsonyi Kata, Lakos Nikoletta (Haladás VSE), Mihók-Juhász Barbara, Terbe Zsuzsanna. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában