Futsal

2024.09.06. 22:17

Debrecenben is nyert a HVSE

Negyedik bajnokiját is megnyerte a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapata, ezúttal Debrecenben gyűjtött be az újabb győzelmet, roppant magabiztosan.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A Haladás három sima győzelem után lépett pályára Debrecenben – a DEAC jó csapat, főleg hazai pályán erős, de ezúttal nem tudta „befékezni” a kirobbanó formában lévő címvédőt.

DEAC–Haladás VSE 1-6 (1-4). Debrecen, NB I.-es futsalmérkőzés, vezette: Szilágyi, Goneth (Balla).
DEAC: Faragó Á. – Vass O., Erdei, Francisco, Gonzalo. Csere: Vincze, Faragó L., Balázs, Erdei, Krajnyák, Győri, Tóth B., Kovács Á., Magyar. Edző: Tihanyi Csaba.
HVSE: Alasztics – Dróth, Diogo, Vatamaniuc-Bartha, Hadházi. Csere: Gyimesi (akpus), Kovács M., Knizs, Hajmási, Sipos, Körmendy, Arnon, Vas Á., Rutai. Edző: Ferraz Conte Felipe.
Gólszerzők: Győri (15.), ill. Dróth 2 (2., 10.), Diogo (11.), Vatamaniuc-Bartha (18.), Hadházi (28.), Sipos (34.).

A Haladás esélyeshez méltó játékkal nyitott, nekiesett ellenfelének, erős tempót diktált – és a 11. percben már 3-0-ra vezetett. És innen már nehéz dolga volt az amúgy becsülettel küzdő DEAC-nak. A házigazda próbált ugyan visszajönni a meccsbe, de nagyon egyben volt a Haladás – mind a támadójáték, mind a védekezés remekül működött. És sebességben is bőven ellenfele előtt járt. A felek 4-1-es szombathelyi vezetéssel fordultak – de a második félidőben sem történt fordulat. Uralta a meccset a Haladás, és biztos előnye birtokában nyugodtan futballozott – minden vasi játékos kapott bőven lehetőséget. Simán, a vártnál talán könnyebben nyert a Haladás.

A következő, 5. fordulóban a HVSE szeptember 13-án, pénteken rangadót játszik, a nagy rivális Berettyóújfalut fogadja – a mérkőzés 18.30-kor kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában