Illés Akadémia

8 órája

Hat vasi futballista a kiválasztón

Féltucat Illés Akadémia-játékos vett részt a lány labdarúgó U14-es regionális kiválasztó programjában.

Pum András

Ezúttal Szombathelyre, az Illés Akadémiára látogattak a Magyar Labdarúgó-szövetség U14-es regionális kiválasztó programjában résztvevő tehetségek, hogy egy edzés, valamint mérkőzésjáték keretében ismét megmutathassák magukat. 

A regionális kiválasztón részt vett hat vasi játékos. Fotó: VN/Illés Akadémia

A csoportok kialakítása után labdás bemelegítéssel kezdődött a gyakorlás a műfüves pályán. Magyar Sándor és Donát Máté munkáját az Illés Akadémia részéről, Ferencsik Evelin, Tóth Alexandra, Balogh Henrietta, valamint Biró Bence segítették.Ezt követően 2:2, valamint 3:3 elleni játékok következtek nehezítő tényezőkkel, majd egy úgynevezet piramis játékon volt a sor, ahol az 1:1, valamint a 2:2 szituációk kerültek előtérbe. Ez a szakasz összesen negyven percet ölelt fel, végül 6:3 játékban vettek részt a lányok. Az edzés végén egymás közötti mérkőzések következtek, ezekkel zárult a kiválasztó sorozat szombathelyi állomása. 

Az Illés Akadémia növendékei, Horváth Liza, Csejtey Kornélia, Első Hanna, Karancsi Emma, Galambos Lilien, Imre Blanka kiváló teljesítményt nyújtottak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában