Labdarúgás

2 órája

Vasárnapi bajnoki: Haladás VSE-Mosonmagyaróvár

A labdarúgó NB III. Észak-nyugati csoportjának 9. fordulójában vasárnap 16 órakor a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja.

Pum András

A Haladás VSE 8 ponttal a 13. helyen áll a tabellán: egy győzelem, öt vereség és két döntetlen a mérlege a vasi csapatnak. A zöld-fehérek legutóbb 3-3-ra végeztek az ETO Akadémia otthonában. 

20240915_haladaspuskas_ut (3)
Szakály Attiláék hazai pályán szerepelnek Fotó: Unger Tamás

A vasiaknak égetően szükségük lenne egy győzelemre, hiszen csupán egy hellyel és három ponttal előzik meg a már kiesőpozícióban lévő Komáromot. A Credobus Mosonmagyaróvár tavasszal még az NB II.-ben szerepelt, ám utolsó helyen végzett és kiesett. Az NB III.-ban viszont jól teljesítenek az óváriak: 13 pontot gyűjtöttek és a 6. helyen állnak a tabellán. A kék-fehérek legutóbbi két bajnoki meccsüket megnyerték, Budaörsön 2-0-ra győztek, míg odahaza a Veszprémet 1-0-ra gyűrték le. A nyolc bajnokin ugyan csak 10 gólt szereztek a mosonmagyaváriak, de csak 5-öt kaptak. Weitner Ádám csapatában szerepel a korábban Szombathelyen is futballozó Czingráber Máté. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában