Értékelés

5 órája

Falco-Paks: így látták az edzők

Vaol.hu

Forrás: MW

Ahogy arról beszámoltunk, az NB I.-es kosár­labda-bajnokság 5. fordulójának rangadóján a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely küzdelmes meccsen gyűrte le a Paksot (87-77).

Milos Konakov: – Gratulálok a fiúknak, hiszen kemény időszak van mögöttünk - tíz nap alatt négy meccset játszottunk. Mind a négy meccs nagyon fontos, nagyon nehéz volt, és nagyon örülök, hogy ilyen eredményekkel jöttünk ki ebből a sorozatból! A mai meccsen voltak hibáink, de a fejek rendben voltak, ezért tudunk a végén jó döntéseket hozni, és nyerni. Most kicsit örülünk, kicsit pihenünk – aztán megyünk tovább!

Kostas Flevarakis: – Gratulálok a Falcónak - a hétközi BL-győzelméhez is. Akkor egy kicsit gyengébben dobott ellenfelünk, ma sajnos jobban. Nem a legjobb előjelekkel készültünk a meccsre, hiszen hiányzott két fontos játékosunk a rotációból, Chandler pedig kisebb gyomorproblémákkal vállalta a szereplést - valamint Lake már első félidőben begyűjtött három faultot. Az egyik szemem sír, a másik nevet: a nehézségeink ellenére is jól küzdöttünk, végig volt esélyünk a győzelemre, ám végül kikaptunk. De büszke vagyok a csapatomra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában