Racketlon

2 órája

Tarolt a Sákovics család!

Sákovics Péter és lánya Sákovics Virág remekül szerepelt a racketlon (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) Super World Tour prágai állomásán.

Tóth Gábor

Sákovics Virág a nyári B kategóriás világbajnokság megnyerése után az elit mezőnyben indult, és nagy meglepetésre a döntőbe jutott. Ehhez nyernie kellett az Európa Játékok osztrák győztese ellen a negyeddöntőben, majd világranglista 2. helyezett holland Kaptein ellen az elődöntőben. A döntőben már kijött a mentális és fizikai fáradtság és így a szombathelyi sportoló nem tudott nyerni a hongkongi Joyce ellenében.

Sákovics Péter és lánya, Sákovics Virág
Sákovics Péter és lánya, Sákovics Virág
Fotó: VN/Döbörhegyi Balázs

Virág a fantasztikus egyéni szereplés mellett férjével, Döbörhegyi Balázzsal ezüstérmet szerzett a vegyespárosok B kategóriájában.

Sákovics Péter 2020 után tért vissza Prágába és a 19. Cseh Super World Touron 16. alkalommal állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Most a szenior 65+ kategóriában gyűjtötte be az aranyérmet. A párosok 45+ kategóriájában pedig ezüstérmes lett a budapesti Matécsa Zoltánnal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában