Labdarúgás

5 órája

Szenczi Imre: Megaláztuk és beáraztuk magunkat

A Érdi VSE-től hazai pályán elszenvedett súlyos, 7-1-es vereség után a Szombathelyi MÁV Haladás VSE NB III.-as labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szenczi Imre kifakadt.

Pum András

Úgy tűnik, a vasiaknak sikerült  alulmúlniuk a két héttel ezelőtti, Mosonmagyaróvár (0-2) elleni produkciót, az akkori meccs után a Haladás VSE trénere, Szenczi Imre azt nyilatkozta – és mi is azt írtuk tudósításunkban – hogy szezonbeli leggyengébb játékukat nyújtották a zöld-fehérek. Nos, a HVSE vasárnap a Haladás Sportkomplexumban 7-1-re kikapott az Érdtől – ám úgy fest, mindig van lejjebb. Tegyük hozzá, az Érd ellen a szombathelyi játékosok akkora hibákat vétettek, amelyek után a még megmaradt szurkolók a fejüket fogták. Eladott labda a saját térfélen, kapus által ellenfélhez passzolt labda, tizenegyes, szöglet után, az ötösön belülről kapott fejesgól – tehát legalább négy találat nagy egyéni hiba után született.

© Cseh Gábor
Szenczi Imre nem volt boldog. Fotó: Cseh Gábor


– Hangsúlyozom, nem szoktam magyarázkodni, most sem fogok – szögezte le Szenczi Imre. – Ez egy óriási csalódás, amit nem is lehet megmagyarázni. Megaláztuk és beáraztuk magunkat. Ha pedig csak ennyit tudunk, ennyire vagyunk képesek akkor az kevés lesz a célok eléréséhez. A mérkőzés előtt a szezon legfontosabb meccsére készültünk. Erre 30 perc alatt kivégeztük magunkat. Ez szánalmas és egyben vérlázító produkció volt tőlünk. Még hat mérkőzés és utána lesz mit összegezni.
 

A következő, 12. fordulóban a Haladás VSE vasárnap 13 órakor a listavezető, Csordás Csaba által irányított Bicske otthonában lép pályára

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában