Indul a bolhapiac!

2 órája

Vasárnap újra Zsibi a Szombathelyi Vásárcsarnokban

Vaol.hu

Vasárnap újra zsibvásár várja a látogatókat a Szombathelyi Vásárcsarnokban, amely az egyik legnépszerűbb program a piacon. A használtcikk-árusok ezúttal főként a Kiscsarnokban, a gombavizsgáló mellett és az előtetők alatt kínálják portékáikat, ahol női, férfi és gyerekruhák, játékok és cipők széles választéka várja az érdeklődőket - tudtuk meg közösségi oldalukról.

A bolhapiac az egyik legkedveltebb program a Szombathelyi Vásárcsarnokban
A bolhapiac az egyik legkedveltebb program a Szombathelyi Vásárcsarnokban
Fotó: Szendi Péter

Mint írják, a használt cikkek kedvelői különböző okokból látogatják a piacot: van, aki kincsekre vadászik, mások a turizás élményéért jönnek, vagy épp a fenntarthatóság miatt döntenek így.

A megnövekedett igényekre reagálva, vasárnap 6:00 és 12:00 között plusz gombavizsgálat is elérhető lesz. Emellett Mindenszentek közeledtével gyertyákat, koszorúkat, sírdíszeket és krizantémokat is nagy választékban lehet megvásárolni a piacon, ahol több mint ötven árus kínál pénztárcabarát megoldásokat különböző méretű koszorúk formájában.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában