Helyi kék hírek

2024.07.31. 09:02

Különdíjat hoztak haza Paksról

A legsportszerűbb csapatnak járó díjat hozta haza a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata a hétvégén rendezett paksi országos strandfoci bajnokságról.

Vaol.hu

A legsportszerűbb csapatnak járó díjat hozta haza a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata a hétvégén Pakson megrendezett országos strandfoci bajnokságról.

Július 27-28-án, immár huszonhatodik alkalommal rendezte meg a Tűzkakas Országos Strandfoci Bajnokságot a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület. A versenynek az idei évben is a paksi Ürgemezei Strand adott otthont.

A bajnokságra a korábbi évekhez hasonlóan az ország miden tájáról érkeztek csapatok. Ez alkalommal tizenegy csapat több mint száz focistája között dőlt el, hogy melyikük viszi be a legtöbb hálószaggató találatot. 

Szombaton a selejtezőkkel vette kezdetét a megmérettetés, majd vasárnap már egyenes kieséses rendszerben zajlottak a mérkőzések. A körmérkőzések során végül a Jászberényi Öregfiúk és a Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata bizonyult a legjobbnak. 

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombathelyi és sárvári tűzoltókból álló csapata a dobogóról ugyan lemaradt, de a kollégák így is kiválóan szerepeltek az erős mezőnyben, hiszen a tabella elején, az ötödik helyen végeztek. Mi több, egyenes és szabálykövető játékával a csapat a legsportszerűbb csapatnak járó különdíjat is kiérdemelte. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában