Tragédia

2024.08.05. 15:49

„Ha valami történne velem, ezt add át a rendőrségnek” – a Haladás egykori játékosa megérezhette a legrosszabbat

Előzetes letartóztatásba helyezték a Haladás egykori kézilabdázójának élettársát, egyre több jel mutat arra, hogy ő okozhatta a sportoló halálát. Simsik Cynthia édesapja szerint lánya hangfelvételeket is készített a párja fenyegetőzéséről.

Vaol.hu

Életének 32. évében elhunyt Simsik Cynthia, a Haladás korábbi játékosa

Forrás: dvsckezilabda.hu

Előzetes letartóztatásba helyezték Cs. Györgyöt, azt a férfit, aki vélhetően brutális kegyetlenséggel végzett kedvesével, Simsik Cynthiával, számolt be szerdán a BorsOnline. A lap azt írja, a férfi napokig manipulálta a Haladás egykori kézilabdázójának családját és a rendőrséget is, öt nap után az idegei felmondták a szolgálatot, és unokatestvéreinek bevallotta a gyilkosságot. A rokonok a cikk szerint ultimátumot adtak neki: egy órája van feladni magát a rendőrségen, ha nem teszi, ők fogják. A korábbi nyomozó azonnal elment a rendőrségre, de útközben meggondolta magát és öngyilkosságnak próbálta beállítani Simsik Cynthia halálát. A férfi azóta tartja magát álláspontjához, miszerint azért csavarta fóliába és próbálta meg elrejteni a holttestet, mert mikor megtalálta elhunyt kedvese tetemét, pánikba esett. Cs. György továbbá állítja: senkinek semmit nem vallott be, sőt, nem is emlékszik a tragikus napokra – olvasható a cikkben.

Haladás egykori játékosa
A Haladás egykori játékosa megérezhette a legrosszabbat
Fotó: Facebook / Forrás: Haon.hu

A Haladás egykori játékosa megérezhette a legrosszabbat

A sportoló édesapja szerint Cynthia párja egy önző és nárcisztikus alak volt, aki gyakran kezet emelt lányára. – Csak kis idő után kezdtem észrevenni, hogy Gyuri mennyire számító. Mindig a saját érdekeit helyezte előtérbe. A feleségem persze már a legelején átlátott rajta – mondta a lapnak az apa. Cs. György a cikk szerint cselédként tartotta a 31 éves kétgyerekes édesanyát, többször megütötte, és halállal fenyegette.

A lányunk hangfelvételeket rögzített párja fenyegetéseiről, illetve lefotózta a megvert arcát. A legrosszabbra készülhetett, mert nemrégiben a nővérére bízta ezeket, és azt mondta neki: Ha valami történne velem, add át a rendőrségnek

 – tette hozzá a férfi, aki szerint lánya már érezte, hogy az egyetlen lehetőség az, hogy kilép a kapcsolatból, ám mivel Cs. György nem engedte volna el a közös kislányukat, inkább beletörődött sorsába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában