megújulás

2020.06.24. 07:00

Csocsóasztallal bővült körmendi közösségi tér

Mintegy 290 millió forintból újult meg még tavaly Körmenden a Rákóczi Ferenc és a Dózsa György utcák közötti közösségi tér.

Markó Petra

Dr. Hadnagy Ádám az új sportszernél Fotó: MP

A helyi igényeknek megfelelően csaknem négyezer négyzetméteren alakítottak ki egy helyet, ahol a fiataloktól egészen az idősekig, mindenkinek lehetősége nyílik, hogy szabadidejét hasznosan tölthesse el. Akkor elkészült egy játszótér, fitneszeszközöket telepítettek, újra lett sportpálya a településen, de találtak helyet egy kutyafuttatónak is.

Dr. Hadnagy Ádám az új sportszernél Fotó: MP

A tömbbelső nemrég egy újabb sportszerrel gazdagodott dr. Hadnagy Ádám gyógyszerész, a körzet képviselőjének jóvoltából. A Hungaropharma Zrt. pályázatán elnyert összegből ugyanis kültéri fociasztalt helyeztek ki a területre, amit bárki használhat. A város vezetése fokozottan kéri a lakosságtól, hogy a kint lévő csocsólabdát mindenki, aki használja, hagyja a csocsóasztalon, hogy más is tudjon játszani.

Hamarosan egyébként megnyílhat az ott kialakított büfé is, az önkormányzat már keresi a megfelelő bérlőt az üzemeltetéshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában