Isten éltesse!

2024.06.27. 12:29

Őri Sándorné Juliska nénit, Répcelak egykori lakóját köszöntötték 90. születésnapján

Répcelak egykori lakóját, Juliska nénit Szabó József, Répcelak polgármestere, dr. Kiss Julianna jegyző és Finta Brigitta szociális ügyintéző keresték fel a vasegerszegi idősotthonban.

Polgár Patrícia

Fotó: Winkler Krisztina

Kiss Julianna 1934. június 24-én Répcelakon született és lakott egész életében. A sajtgyárban dolgozott. 1955-ben házasságot kötött Őri Sándorral, akivel egy lányuk született, Márta. Ő két unokával, Adrienn-nel és Gabriellával örvendeztette meg szüleit, akik bearanyozták életüket. Juliska néni három és fél éve özvegyen maradt.

Bár ma már nem Répcelakon él – hiszen november óta a vasegerszegi idősotthon lakója – , nem volt kérdés, hogy felköszönti őt a település vezetése. Szabó József polgármester, dr. Kiss Julianna jegyző és Finta Brigitta szociális ügyintéző látogatta meg őt Vasegerszegen. Természetesen nem maradt el a pezsgős koccintás, a tortázás és a jóízű beszélgetés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában