Választás 2024

2024.06.09. 15:09

Rendben zajlott a választás délelőttje Sárváron

Sárváron 18 szavazókörben adhatja le voksait a 11 416 szavazópolgár. Helyben polgármestert és 8 egyéni képviselőt választanak. Reggel 6 órakor rendben elkezdődött minden szavazókörben a választás.

Polgár Patrícia

Fotó: Benkő Sándor

A 7 órás részvételi adatok szerint a 7. szavazókörben volt a legmagasabba részvétel, 3,28 százalék volt. Az öt évvel ezelőtti 7 órai választási részvételhez képest kétszer annyian mentek el Sárváron most szavazni, 2,14 százalék volt a részvétel - számol be Sárvár hivatalos Facebook-oldala. 

Mint írják, 9 órakor már 11,98 százalékos volt Sárváron a részvétel, 1368-an mentek el szavazni.

Dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere párjával és kislányával, Elenával szavazott a Gárdonyi iskolában lévő egyik szavazókörben 11 óra körül. - Bízom abban, hogy a Fidesz- KDNP jelöltjei, Kondora István polgármester úr csapata, kap ismét felhatalmazást, és folytatódhat az elmúlt évtizedekben megszokott nyugodt, békés városépítő munka - szólt akkor Dr. Máhr Tivadar.

A Gárdonyi iskolában lévő 11-es szavazókör szavazatszámláló bizottságának elnöke, Földi Árpád, aki 1998 óta vesz részt a választási munkában. – 11 órára már 20 százalék fölött volt nálunk a részvétel, nagyon sokan jönnek, jóval többen, mint öt évvel ezelőtt – mondta el Földi Árpád a Sárvár Lendületben oldalnak.

11 órakor Sárváron 24,26 %-os volt a részvétel Sárváron, 2769-en mentek el voksolni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában