Labdarúgás

2024.07.04. 07:00

Szülőfalujában pihen és gyógyul Varga Barnabás - fotó

Szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul a Ferencváros magyar válogatott csatára, Varga Barnabás, aki a skótok elleni utolsó csoportmeccsen szenvedett brutális arcsérülést egy ütközést követőn. A támadó kiesése a Bajnokok Ligája-selejtezők előtt komoly veszteség a Fradinak, viszont a FIFA az általa életre hívott Club Protection Program (CPP) keretein belül akár több tízmilliós jóvátételezést is fizethet a magyar rekordbajnok klubnak.

Vaol.hu

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Fradi.hu

Már egy hete, hogy hazaért Stuttgartból műtétje után Varga Barnabás. A magyar válogatott csatára a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szenvedett súlyos fejsérülést, de a sikeres orvosi beavatkozás és néhány napos kórházi megfigyelés után párjával, Laurával visszatért Magyarországra. Barna azóta szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul, a FradiMédia látogatta meg a magyar–osztrák határ melletti, Vas vármegyei településen - írja a Magyar Nemzet.

Varga Barnabás a Skócia elleni Eb-mérkőzésen
Csak remélni tudjuk, hogy minél hamarabb a pályán látjuk viszont Varga Barnabást Fotó: MTI/Illyés Tibor

– Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok – árulta el az FTC játékosa, aki mindenkit arra kér, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását, a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

Megpróbál minél hamarabb visszatérni

– Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat – mesélte Varga Barnabás a műtét utáni időszakról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában