Siker

2 órája

Év gyógyszerésze pályázat: 1. helyezett a kőszegi dr. Csaba Miklós

A gyógyszerész szerepe az onkológiai betegek szupportív terápiájában. Ez a címe dr. Csaba Miklós kőszegi szakgyógyszerész, gyógyszertárvezető pályamunkájának, amellyel 2024-ben elnyerte az Év gyógyszerésze pályázat 1. díját.

Vaol.hu

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara célkitűzéseiknek megfelelően immár 14. alkalommal tettek közzé pályázati felhívást az Év Gyógyszerésze cím elnyerésére.

Év Gyógyszerésze pályázat
Év Gyógyszerésze pályázat díjátadó: balról a második dr. Csaba Miklós
Forrás: Facebook

Amint a kiírásban szerepel, a pályázat célja, hogy a díjat és kitüntető címet elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adjanak munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét. A kiírók olyan gyógyszerészt részesítenek elismerésben, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt. 

Május 31. volt a szavazatok leadásának határideje. A szavazáson megjelölt gyógyszerészektől a szervezők egy rövid publikációt vártak el, előre meghatározott témakörökben.

Dr. Csaba Miklós, a BENU Kőszeg Küttel Gyógyszertár vezetője 2018, 2019, 2020. év második díja után 2023-ban különdíjasként, 2024-ben első helyezettként állt pályamunkájával a dobogóra. 

Közösségi oldalán számolt be az elismerésről és mondott köszönetet mindenkinek, akik a pályázaton rá szavaztak, lehetővé téve, hogy az MGYT-MGYK-MOSZ-STE-SZTE-DTE professzorai és elnökei által képviselt grémiumnak benyújthassa a pályázatát. Hálával emlékezett meg mestereiről, megköszönte továbbá munkatársai segítségét, a betegeknek, hogy megtisztelik bizalmukkal és családjának, hogy „elviselték a tőlük elcsent minőségi időt a betegellátás és szakmai hivatás javára.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában