Ezt jó, ha tudod

2 órája

Figyelem! Több vasi úton is teljes útzár lesz

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a következő időszakban burkolatjavítási munkákat végez a magyarnádaljai bekötőúton és a Csákánydoroszló-Vasalja összekötő utakon. Mind a két szakaszon 1-1 munkanapra teljes útzárat kell bevezetnie a szakembereknek a munkavégzés idejére.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A magyarnádaljai bekötőúton 2024. október 21-én, hétfőn 7 óra és 17 óra között zajlanak majd a munkálatok teljes útzár bevezetése mellett. A közlekedők úticéljuktól függően - a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján - a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. A megkülönböztető jelzést használó járművek, illetve a Volánbusz járművei a munkaterületen át tudnak haladni. 

A Csákánydoroszló - Vasalja összekötő úton, Kemestaródfa és Vasalja között 2024. október 22-én, kedden 7 óra és 17 óra között zajlanak majd a munkák, melynek idejére szintén teljes útlezárást vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni. A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd a munkavégzés, de forgalombiztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. A megkülönböztető jelzést használó járművek, illetve a Volánbusz járművei a munkaterületen itt is át tudnak haladni. Terelőútnak   Kemestaródfa - Horvátnádalja - Magyarnádalja - Vasalja útvonalat javasolja a közútkezelő.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbá arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában